Tato vzácná odrůda kakaa se pěstuje v srdci nejstarších plantáží v Piura na severozápadě Peru. Semena se ručně extrahují z kakaových bobů a před sušením na slunci a pražením se fermentují.
Aby mohla parfémářka Marie Hugentobler zachytit jedinečné aspekty tohoto bílého kakaa, spojila se s francouzskou čokoládovnou Maître Chocolatier , aby společnými silami dosáhli dokonalého upražení a odhalili smyslné ořechové a mléčné tóny s podtónem tonkových bobů.
Po sladce rumovém úvodu odhaluje parfémářka návykovou hořkost kakaa, kterou zklidňují pudrové a dřevité tóny. Přidává se světlý tabák, pačuli a santalové dřevo, které dodávají Cacao Porcelana jeho specifickou identitu.
Hlava: bílé kakao, rum
Srdce: indický jasmín, světlý tabák, davana
Základ: pačuli, santalové dřevo, tonkové boby